Q OUTFIT: Shirt dress

OUTFIT: Pierre Balmain / Cacharel

_MG_4068 _MG_4055 _MG_4067 _MG_4046 _MG_4058 _MG_4086

Fringe jacket / Pierre Balmain, Dress / Cacharel, Shoes / Gardenia Copenhagen, Sunglasses / Celiné Audrey

Photo by Laura / couturekulten.dk

Jeg tror måske jeg har fundet mine soul mates – det må være Pierre Balmain og Cacharel, det er bare det bedste (uden at lyde alt for cliché) Men jeg er en rigtig sucker for god kvalitet og lækkert design, det bliver ikke mere simpelt end det men det er vejen til mit hjerte.

KNUS

english: I think I might have found a couple of soul mates on my journey through clothes, it must be Pierre Balmain and Cacharel, its just the best – I mean come on, look at it! I am a true sucker for good quality and great design, I mean who isn’t. With me it just doesn’t get more simple than that, it’s the way to my heart.

XO

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Q OUTFIT: Shirt dress