OUTFIT: Blue Plaid

Q OUTFIT: Shirt dress

IMG_5186 Dress / Club Monaco, Boat Shoes / G.H Bass & Co, Bag / LV Neverfull GM

Det her er hvad jeg havde på en regnvejrsdag sidste weekend da jeg var i operaen. Forsøger mig stadig med bare ben men det er altså for koldt. Tænk at vi i juni måned kun kan snige os op på 15 – 19 grader, det er pinligt. Jeg drømmer mig væk til varme lande mens jeg sidder i glashuset og skriver om vinter tøj!

KNUS

english: this is what i wore on a rainy day last weekend when I went to the opera. I’m still trying to go out with bare legs but it’s just too damn cold. I can’t believe it’s june and all the weather can do is 15 – 19 degrees, it’s embarrassing. I’m dreaming of hot weather and white beaches while I sit here at work and write about winter clothing.

XO   

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: Blue Plaid