OUTFIT: LA LA LA

OUTFIT: Libertine Libertine

_MG_1948 _MG_1969 _MG_2015 _MG_1936

Shirt and pants / Libertine Libertine AW15 (coming soon), Scarf / Gina Tricot, Shoes / Yvonne Koné here, Bag / LV Neverfull GM

Photos by Laura / couturekulten.dk

Happy monday! – jeg håber i har haft en dejlig weekend, min har stået på en masse soven længe, kaffe drikken, frokost spisning og billede tagning med søde Laura. Jeg har tænkt meget over om jeg skulle begynde at skrive mine indlæg på engelsk men har besluttet at for nu må det blive begge dele, min dansk tekst bliver nok lidt længere men det er vigtigt for mig at alle kan være med (: – nu til tøjet, hvis i ikke kender Libertine Libertine så går i glip af noget, det er et dansk mærke fra 2009 som er baseret på kompromisløs kvalitet og inspirerende design, det forhandles b.la på asos, så der kan i checke det ud! Det sæt jeg har på rammer dog først butikkerne til efteråret så stay tuned!

KNUS

english: Happy monday all! I hope your weekend was great and relaxing like mine. I’ve slept in and had a great time with my friends. This will be my first blog post in english in quite some time but I have given it a lot of thought and decided that my blog should be for everyone so welcome you who haven’t been able to read my posts before I’m happy you are here! – now for the clothes, if you don’t know Libertine Libertine you are missing out, it’s a danish brand build on the idea of uncompromising quality and inspirational design, its available at asos.com though this outfit I’m wearing isn’t available before fall so stay tuned!

XO 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: LA LA LA