OUTFIT: Soft Saturday

Q OUTFIT: All whites

IMG_5217

Top and pants / Samsøe & Samsøe, Sneakers / Adidas, Necklace / Anni Lu hos befashionable.com

Hej søde mennesker, jeg håber i har det godt! Sorry for stilheden på bloggen men jeg havde fødselsdag i tirsdags og havde travlt med det men hvis i følger med på instagram ved i hvad jeg har lavet! Jeg ville lige vise jer mit nye sæt fra Samsøe & Samsøe, det er nærmest mit nye hjem, jeg har ejet det i et par uger og måske haft det på 18 gange – jeg elsker bare hvid! Jeg elsker hvid (og har lige så meget af det) som andre mennesker elsker (og har meget) sort. Bum!

KNUS

english: Hey sweet people! I hope you are well, sorry for the silence but it was my birthday this Tuesday, if you follow me on instagram you know what I did (; – I wanted to show you my new set of clothes from Samsøe & Samsøe – I literally live in it! I have owned it for  couple of weeks and have probably worn it 18 times. I just love white – the same way other people (own a lot of) and love black, I feel the same about white! 

XO

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: Soft Saturday