1st

NEW IN: Furry Adidas


IMG_7227 IMG_7224

 Adidas ZX 6000 W – Zebra hos andsneaks.com her

Jeg har været inde i Nørgaard på strøget mindst 4 gange og prøve disse over latterligt mega cool (undskyld alle tillægsordene) sneakers fra adidas. Så mange gange at ekspedienten i butikken spurgte mig om det efterhånden ikke var på tide jeg købte dem nu jeg havde været inde og kigge på dem så mange gange. Men så var jeg hjemme på juleferie og jeg måtte lige stoppe forbi min ynglings sneaker shop i Silkeborg “and sneaks” og der var jeg SÅ heldig at finde dem nedsat. HAPS. Du kan finde dem på andsneaks.com

KNUS

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1st