Ralph Lauren Faves for Winter

Merry Christmas

Hej alle! Glædelig jul! fik endelig afleveret SRP og er nu hjemme på juleferie, KONGE! Ville lige dele med jer, mit outfit, com jeg havde på i går aftes til juleaften. Jeg er så lettet over at have fri og kan nu endelig komme ud og få skudt nogle outfit billeder. Glæder mig! Kjolen er fra udsalg og jeg fik den i H&M, læbestiften er en blanding af Mac’s Diva og en gammel lancome læbestift jeg fandt i mit makeup rod. Hav en super lækker jul! KNUS

Hey guys! FINALLY its christmas which means 1. I am done writing my big assignment for school 2. I get to be on break and 3. I get to come home to my parents! YAY. Wanted to quick share with you my christmas eve outfit. The dress is from H&M, I got it on sale, and the red lips is a mixtures of Mac’s Diva and a very old lancome lipstick I had. LOVE the red! Hope you evening was pleasant!

xxx

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ralph Lauren Faves for Winter