Everyday Look

Kiss Me High – Nivea Lips

P1130740 P1130753 P1130755

 

Hej alle! Jeg vil lige dele en af mine ynglings læbestifter med jer i dag. Jeg er blevet rigtig glad for Nivea læbestifter siden jeg fandt dem i “normal” butikken som i nok har hørt om hvis i har set min seneste haul på youtube. De er super lækre og blødgørende og fåes i alle mulige fede farver. En af mine ynglings lige nu er denne røde som hedder “Ruby 32” mega lækker dyb dyb farve. Jeg elsker røde læber og jeg har alt for mange røde læbestifter men denne har jeg gået meget med lige for tiden så ville lige vise jer den! KNUS

//Hello everybody! Today I want to share with you one of my favorite lip sticks right now. I have been really happy with Nivea’s lipsticks since I found the store “normal” that you probably heard of if you watched my latest haul on youtube. They are super sleek and makes your lips super soft and they come in really cute colors. My fav right now is the one in the photo “Ruby 32” its really deep dark red is devine! I am obsessed with red lips at the moment and I buy to many red lipsticks so I wanted to share this one with you! HUGS

xxx

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Everyday Look