New in: Aldo Gents

OUTFIT: Plaid

Ribbetburberryollage

 

Hat / Second Hand, Oversize scarf / Burberry, Jeans / Dr. Denim, Coat / Frontrowshop here, Bag / LV, Sneakers / Nike, Watch / Armani

IMG_7020 IMG_7016 IMG_7011

 

Så er det endelig rigtig jul, jeg har fået juleferie og har netop for en time siden slæbt juletræet ind af terassedøren så det nu står fint og flot inde i stuen. Jeg har holdt “jule-hygge-weekend” i københavn og er kommet hjem til Jylland i går hvor jeg bliver resten af året. Dette er min absolut ynglings jakke jeg ejer lige nu, den er fra en af mine favorit webshops frontrowshop.com og den er på udsalg lige nu, den er meget true to size så det er bare at klikke køb. Jeg håber også i er begyndt at føle hyggen!

KNUS

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Aldo Gents