Frame Cravings

Perfect Shade

IMG_2923 IMG_2926

Chanel Rouge Noir find it here

Jeg er bestemt ikke nogen neglelak pige, faktisk overhovedet ikke. Det ser så flot ud på andre piger men mine bliver altid grimme, de bliver altid stødt og ja lad os bare indse det. De ligner lort. Så derfor når jeg endelig finder en farve som rent faktisk siger mig noget så synes jeg også at det er på sin plads at anskaffe sig den (siden dette næsten aldrig sker) så det har jeg gjort. Chanels Rouge Noir nr 18 som jeg har købt i magasin er alt for lækker en farve synes jeg. Jeg ved ikke om jeg skal kalde den for okseblods farvet eller hvad den er men når den er på ser den næsten sort ud, men HA det er den ikke alligevel. LOVE. Jeg tog den på i går og sådan som den ser ud på billedet har den fået kun 2 lag, og den tørrede meget hurtigt og herter godt. Det er jo bare endnu federe. Jeg kunne knappe bukser op uden skrammer på neglene kun en halv time efter andet lag, voila! KNUS

//Im really not a nail polish girl, actually I’m not one at all. It looks so good on other girls but mine always turns out ugly, bumpy and scratchy, and well.. they turn out shit. So therefor when ever I actually find a color that I find interesting, I think its the right thing to buy it (since it almost never happens). Lets face it nail polish is just a little blah. But Chanels Rouge Noir just caught my eye and swept me of my feet, I don’t know what to call this color? Bloody? It almost looks black but HA its not! I put it on yesterday and in the photographed above it has only gotten two layers, impressive. It was easy to work with as it dried rather quickly and it got hard very short after I applied it. Just 30 minutes after applying the second layer I was unbuttoning my pants and everything – no scratches at all! Amazing! HUGS

xo

Maria

1

  • I have received Chanel nail varnish as a gift, quite similar to this one haha! However, every time I would wear this, the next day I would find it chipped:( did you experience this problem as well?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frame Cravings