New Years Dress Guide

Frame Cravings

eyegucciGG100851N-55_1_3Gucci GG1008

Hej alle! OH hvor er det mega længe siden jeg har blogget, og hvor føles det godt at komme igang igen. Det skulle ske inden nytår. Jeg har arbejdet som en lille hest 45 timer om ugen i imerco siden midt november og den 23 december da jeg fik fri, var jeg så træt at jeg blev syg men nu er jeg klar igen. Nå men nok om det, i dag har jeg været nede i byen med min bedstemor og se på briller (vel og mærke til hende) men jeg faldt selvfølgelig også for et par selv. De her briller er faktisk herre briller men de er SÅ fede, jeg må eje. Så det godt jeg snart får løn igen. Håber i har haft det godt derude! Nu er jeg 100% på igen! KNUS

//Hello everyone! OH it has been so long, SO LONG since I have been blogging, and it feels so good to do it again. It was to happen before the new year. I have been working so much these past 5 weeks, I have felt like a little horse pulling carts all day long. Then on the 23 of December when my last shift ended I had been working so much that I was so tired that I got sick, but now I am all better and ready to get back to the blog. Well enough about that, today I went with my grandma into town to find new glasses (for her) and we did but of course I found a pair too that I just have to have! These gucci glasses are actually for men but they are amazing, edgy and special. Good thing I get payed soon again! I hope you are well, Im now 100% back! HUGS

xo

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New Years Dress Guide