Run Wild

Zara Love

Ribbet collage

Hej alle! Jeg ville lige vise jer hvordan min nye efterårs jakke ser ud (når det bliver koldt nok til det, men jeg håber ikke det er lige nu) Jeg købte den i NY, den er fra zara og den er super lækker kvalitet og kan købes på deres hjemmeside! KNUS

//Hello everyone! Just wanted to share with you what my fall jacket is gonna look like this year. Its from zara, I bought it in New York and the quality of it is awesome (: Its available online as well! HUGS

xo

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Run Wild