New Nike Goodies

The Perfect Shorts

doug1 Skærmbillede 2013-07-31 kl. 21.35.19Ribbet collage

Det kan tage lang tid i en piges liv at finde de perfekte shorts. Man ser alle de piger i deres “vintage” Levi shorts som bare er perfekte og man tænker, hvor findes de?? Man skal være heldig og det var jeg endelig den anden dag da jeg fandt disse i Crossroads trading co. som er endnu en af de der “buy – sell – trade” shops som jeg er helt pjattede med. $15 dollars, bum færdig. Mega lækkert og jeg er glad! Håber i har det godt! KNUS

//It can take forever to find the perfect shorts, you see all these girls in their “vintage” Levi shorts and they are just perfect and you think where do you find them?!? You have to really lucky and the other day I finally was! I found these shorts at Crossroads trading co. which is another one of those “buy – trade – sell” stores that I love. $15, done deal! Super awesome and Im happy! I hope you are well. HUGS

xo

Maria

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New Nike Goodies