Isabel

Round n’ Round

IMG_0415 IMG_0417 IMG_0418

 Hej alle! Ville lige vise jer mine awesome nye solbriller som jeg har fået for ingen penge! Og når jeg siger ingen penge mener jeg det faktisk (næsten). De helt sorte briller købte jeg for $4 hvilket er godt 20 kr og de nederste med det grå fik jeg gratis fordi Mathias købte et par solbriller og der var buy 1 get 1 free. Fantastisk! Jeg er fuldstændig pjattet med de super runde solbriller lige nu og er på jagt efter flere fjollede og fede briller! KNUS

//Hello everyone! Just wanted to show you my new super awesome sunglasses that I got for like no money! and when I say no money I actually mean no money, the pitch black ones I got for only $4 and the ones with the gray I got for free because my boyfriend bought a pair and there was buy 1 get 1 free! Amazeballzzz! Im super in love with the round shape and I cant stop looking for more goofy and cool shades! HUGS

xxx

Maria

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Isabel