Navy Mesh

New Years Dress Guide

Skærmbillede 2013-12-04 kl. 21.16.08

1 here 2 here 3 here 4 here 5 here

Hej alle! Jeg har fået lidt beskeder om jeg vil lave en liste over de kjoler jeg synes ville være lækre til nytår. Jeg ved godt at i tænker “okay? samme farver?” og ja men det er lige præcis de farver jeg kunne have lyst til at have på til nytår, de får mig til at føle mig godt tilpas. Eller måske noget sølv, men har ikke fundet noget i sølv endnu jeg kan lide. De her kjoler er SÅ smukke, men også ret dyre, men en kjole er jo også en investering! Det er vigtigt at tænke på. KNUS

//Hello everyone! I’ve gotten a few requests if I would do a list with dresses for new years. and I bet you are thinking “okay? same colors much?” and yes, but its only because I love this color so much and it makes me feel good. But maybe silver? I don’t know, I havnt found a silver dress I like yet. These dresses are SO beautiful, but also kind of expensive, but a dress is an investment, remember that! HUGS

xo

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Navy Mesh