Sick

Current Cravings

Skærmbillede 2013-03-01 kl. 08.38.49

 

Tshirt – T by Alexander Wang, Jeans – Dolce n Gabbana, Perfume – Marc Jacobs Daisy, Iphone cover – Decor Craft, Boots – Steve Madden, Black Harness – Topshop, White harness – BCBGMAXAZRIA, Carmel harness – Topshop.

Jeg har SÅ længe gerne vil have et look som dette hængende i mit skab, men det har jeg desværre ikke så i må forestille jer det for nu (: jeg vil sindsygt gerne have sådan en læder harness men ved ikke hvilken en stil eller farve den skal have endnu. Hav en dejlig fredag!

//I have for long had the craziest cravings for this kinda look, I’m in love with leather harnesses but I havnt bought one. Don’t know which kind I like. Id love to rock this outfit on the blog, but for now you can visualize it (: Hope you have a great friday!

xxx

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sick