50 % off

Peach

yepburn Ribbetyepcollage yepej Ribbetuhycollage yepsal

 jacket / ZARA, dress / H&M, shirt / TOMMY HILFIGER, boots / DIESEL, bag / LV, sunnies / VINTAGE

Hej venner! Jeg har ikke lavet vildt meget i dag, har været nede i byen med min kæreste og min familie, fik godt 8 modeblade med hjem fra biblioteket – det er vigtigt at holde sig opdateret! Skal forresten lige huske at nævne at man stadig godt kan få den her jakke på zara.com, det var der nogen af jer som spurgte mig om. Sidder nu på mit værelse og prøver at finde ud af hvad jeg skal lave til aftensmad, oh livets store beslutninger! KNUS

//Hello friends! I havn’t been super active today I must admit. I went down to the town to hang out with my boyfriend and my family for a while, went to the library also and took home at least 8 fashion magazines, its very important to stay updated you know! Some of you asked me about the jacket that Im wearing and yes it is still available on zara.com. Right now Im just sitting in my room trying to figure out what to make for dinner, such huge questions in life! Oh dear! HUGS

xo

Maria

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

50 % off