Varsity

50 % off

Ribbeteaglecollage IMG_2405

tshirt Gina Tricot

Jeg elsker store skilte med 50% , og 60% og 70% – tænk hvis der engang var 90% på alt i en butik. Det ville være en drøm! Sådan et udslag måtte gerne finde sted bare 2 timer engang om året i alle butikker i DK, i verden! Keep dreaming. Jeg var i Århus i går og faldt over den her fede tshirt inde i Gina Tricot, 50% af prisen selvfølgelig, betale kun 65 kroner for den, hvilket fund! KNUS

//I looove big big store signs with 50% off, and 60% and 70% – imagine if there were 90% off everything in a store, man alive! It would be so cool if that happend just 2 hours, once every year. Keep dreaming. I was in Aarhus yesterday and found this awesome tshirt at Gina Tricot, 50% off so I only paid 65 Dkk, insane! What a steal (: HUGS

xo

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Varsity