Pokkers Heldig!

Det behøver ikke være kompliceret

dfg Ribbetmitsvein collage Ribbet kkkjollage

jacket / ZARA, tshirt / F21, jeans / APHRODITE, boots / STEVE MADDEN, bag / LV

Dag 1 i København, elsker min nye Zara jakke mere og mere for hver gang jeg har den på. Jeg synes den er vildt flot! Vi har været rundt i København i dag, hygget og spist lækker mad. Vi sover i et sommerhus på nordsjælland, her er så fint men da vi ankom var der så koldt her jeg fik helt ondt i ørene. Nu bulre brændeovnen og jeg skal til at sove. Men jeg tror jeg vil planlægge min post så i kan læse den i morgen tidlig! KNUS til jer (:

//Day 1 in Copenhagen, I love my new Zara jacket, more and more everytime I wear it. I think its divine. We are just been around Copenhagen today, had a nice time and eaten nice food. We are sleeping at a vacation home, its really pretty here but when we came the house was so cold I got an instant ear ache. But now the fireplace is burning and I am off to bed. I think I will plan this post for later so you can read it in the morning! HUGS

xo

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pokkers Heldig!