Homemade Cut off's

Wants

33050163_SH-33080319_01 Ribbemangollage venice sweatshirt here, palazzo trousers here

Jeg er fuldstændig forelsket i de nye sommer vare fra Mango! Flor lette stoffer, massere af volume og sarte farver – det er som tryllestøv! Lige præcis det her “outfit” er jeg ret glad for og prisen gør det endnu mere attraktivt, mango er faktisk til at komme til for penge og så er det samme kvalitet som zara, så altså ikke dårligt. Jeg håber at mine små penge kan række til de her to dele, jeg kan nærmest ikke leve uden jo?? Kan i følge mig eller hvad?

xo Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Homemade Cut off's