Math Lete

Jeans Jeans Jeans

Ribbthollage

Acid washed Topshop Mom jeans (similar here and here)

Rijeanscollage

Weekday high rise jeans (thursday blue hawaii) available in stores

Ribbettcollage

Acne Needle / Take (can’t find them online I think they are out??)

Ribbettcollage-2

Dr denim (similar here)

Jeans Jeans Jeans, er du også en jeans pige? eller en jeans dreng? eller en jeans drenge pige eller en jeans pige dreng??

Jeg er kæmpe jeans pige og går næsten aldrig i andre bukser. Jo altså dress pants og så videre er også awesome men jeg føler mig vanvittig godt tilpas i jeans og det har jeg altid gjort. Da min jeans afdeling var på sit højeste havde jeg 27 par. I dag har jeg 6 og jo strammere jo bedre! Med undtagelse af de så kaldte mom jeans. Jeg har på billederne ovenover fotograferet mine 4 ynglings jeans og derefter forsøgt at finde dem online og næsten lykkedes. Hvilken slags jeans er jeres ynglings? Er i også vilde med det højtaljede eller lider i af samme problem som mig der ikke kan sidde for længe i dem fordi det gør ondt i maven? Tell me your stories babes. xo

//some pics of my favorite jeans, whats your fav style?? xo

Maria

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Math Lete