Breakfast

Scuba Jacket

IMG_3456 Ribbejdjdjdage IMG_3453

Fanny Lyckman Scuba Jacket here, New Yorks Yankee Jersey here, Dr. Denim Jeans, Asos Dino Platforms here, LV Neverfull GM

HOLY SHIT, det er monster koldt i dag, det er jo vanvittigt! Min kæreste fik fluks taget 20 billeder og så løb vi ind i bilen igen. Vi orkede ikke engang at gå fra bilen til cafeen som vi skulle have været på, hjem igen i sofaen med en potte the og snacks. Min nye scuba jakke fik jeg med posten i fredags og den er awesome! Jeg elsker neopren, jeg ville ønske alt var lavet i neopren! Selvom det er ret stift at have på men det giver et fedt udtryk! Håber i havde en dejlig søndag! KNUS

//HOLY SHIT, its ridiculously cold today, its absolutely insane i tell you! My boyfriend took 20 pictures in a snap and we ran back to the car! We didn’t even want to go get a cup of coffee because getting out of the car was to much to ask of us in this weather. We went home, snuggled on the couch, eat some snacks and drank some tea. It was good. I got this new scuba jacket in the mail on friday, I absolutely love neoprene, I wish everything was in neoprene!! Even though its kinda stiff to wear, but it just gives such an awesome look. Hope your sunday was good! HUGS

xo

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Breakfast