Perfect Shade

Bomber Jacket

IMG_2944 Ribbejjjollage IMG_2945

Mads Nørgaard Kansas Leo Jacket on sale here

Jeg var så heldig at få denne skønhed i julegave. Jeg så den på en pige i Imerco da jeg var på arbejde og jeg var nødt til at spørge hende hvad det var for en, fluks røg den på ønskelisten. Jeg ved ikke hvorfor men den inspirere mig og jeg har allerede 10 outfit ideer i hovedet med den som hovedelement. Den er alt for lækker i min mening. Nu er det snart nytår! Håber i skal lave noget sjovt. KNUS

//I was so lucky that this beauty was under the tree for me this year. I saw it on a girl who was a customer in the store I worked in thru out christmas, I just had to ask her where she got it and it made my christmas wish list the same day. I don’t know why but this jacket has a great effect on me, I feel inspired when I see it and I already have a good 10 outfits in mind with this jacket! Its new years in a second! I hope you are doing something fun. HUGS

xo

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Perfect Shade