Pokkers Heldig!

Skærmbillede 2013-09-16 kl. 23.03.42

 

Så pokkers heldig jeg er at blive valgt som ugens look anden uge i træk, det er helt vildt! Tak til Costume fordi de har valgt mig igen, det super awesome! Lige nu er jeg ved at finde ud af hvad jeg skal have med til København så jeg kan få taget nogle lækre blog billeder til jer! KNUS

//SO damm lucky I am to be chosen second week in a row as “look of the week” on costumes street style section. Thanks so much to costume for choosing me again, its super awesome! Right now I am trying to figure out what I am going to bring with me to copenhagen so that I can snap some nice pics for you guys! HUGS

xo

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg