Not An Everyday Jumper

Featured in Costume Streetstyle

Skærmbillede 2013-02-21 kl. 12.42.08

 

Jeg ved ikke om i ved det men ligesom jeg uploader mine outfits til min blog, uploader jeg også til chichtopia og til stylegallery. Denne gang er mit outfit blevet valgt i Costumes Streetstyle style guide og jeg er så stolt! Det er altid fantastisk at få anerkendelse på at det du gør er godt. Jeg fik en rigtig fin kommentar med på vejen og håber på jeg igen i år kan blive valgt som deres top 10 brugere på stylegallery, ligesom jeg gjorde sidste år. Håber jeg kan nå at komme ud og tage outfit billeder i dag før lyset er væk (er i skole). KNUS

//I don’t know if you guys know but just as i upload my outfit shots to my blog I also do it to chictopia but also style gallery. And this time my outfit got picked in Costumes Streetstyle style guide and I am proud! Its always amazing to know you are doing good! I got a really nice comment from Costume and I hope so much that I will be picked this year again as their top 10 favorite stylers on style gallery like i did last year. I hope that I get to go shoot some outfit pictures today before the light goes off the sky (I’m in school)

xxx

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Not An Everyday Jumper