Plaid Me

Ugens Look!

Skærmbillede 2013-09-09 kl. 11.11.31

 

Jeg bliver altid SÅ glad når sådan noget her sker! YAY, jeg er blevet udvalgt nogengange men har kun en gang før fået ugens look så det er awesome! Det regner i dag, mucho meget og jeg skal ud og søge arbejde! HURRA. KNUS

//I am always so excited when stuff like this happen! YAY, I got chosen outfit of the week and ive only gotten than once before. Super proud! Its raining today and I need to go look for a job. HURRAAAYY… HUGS

xo

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Plaid Me