A Never ending Vintage Love

Style Has no Hight

P1140659 P1140656

 Left / Zara , Right /F21

Hej til jer derude! Det er nu officielt den 1 juni hvilket betyder det snart er min 20 års fødselsdag, men jeg har valgt at det må blive 19 vol. 2 siden jeg ikke bryder mig om at jeg skal til at have et 2 tal foran min aldersbetegnelse. Føj for den. Jeg havde sådan lyst til lige at dele mine 2 ynglings par sko med jer, ihvertfal mine favoritter lige nu, det skifter faktisk meget. Jeg er fortsat helt pjattet med mine nye Zara sandaler og de har kun givet mig lyst til at købe flere af deres fantastiske sko! Mine gentelmen sko fra forever21 har længe været en favorit i min sko samling, jeg elsker deres design men at de også er gjort feminine med de små guld stykker på skoen! Yay for detaljer! Ha’ en skøn lørdag! KNUS

 //Hello! Yours faithful is back again and its today june 1st which means that its not long until I turn 20. Ew .. Ive chosen that instead of 20 Im just gonna call it 19 vol. 2. Im not ready to have a 2 in front of my age number yet, not cool. I just had such an urge today to share with you my two favorite pairs of shoes in my wardrobe, currently anyway since it changes from time to time. I am still obsessed with my Zara sandals, I think they are divine! I only want to buy more from Zara now. My gentlemen shoes from forever21 has for a long time been my fav pair of shoes in my collection, they are just so cool! I love the design and I love the feminine touch of gold! Have a nice saturday! HUGS

 xxx

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A Never ending Vintage Love