Gold Rush

Dalmatian Dress

Ribbet c2ollage Ribbetw collage

 sunglasses/VINTAGE, wallet/LV, dress/CLUBMONACO, shoes/NICOLE

Hej alle! Endnu en kjole som jeg har thrifted mig til – købte den pga dalmatiner printet men også pga. snittet. Jeg er helt pjattet med den her slags kjoler, jeg kalder dem for “president kone kjoler” de er så elegante og klassiske, og de går aldrig af mode! Den her er fra et mærke som hedder club monaco, som er rimelig dyrt herovre, en kjole ligger normalt mellem 150 til 300 dollars. Men jeg fik min (som er helt ny) for $18 dollars i en trading store! Hurra! Nu vil jeg snart lave aftensmad og så tidligt i seng, jeg har et open call i morgen! KNUS

//Hello everyone! Another thrifted dress – I bought it because of the dalmatian print but also because this kind of dress is one of my absolute favorite styles. I call them “president wife dresses” because they are so elegant and never go out of style! It is from a brand called club monaco, which in the US is pretty expensive, a dress can swing from 150 – 300 dollars but this…. I got for $18 bucks at a trading store! Crazy! And its brand new!! Now I will cook some dinner and then go to bed early, I have an open call tomorrow. HUGS

xo

Maria

 

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gold Rush