Loong Day

Pink Umbrella

IMG_0651Skærmbillede 2013-07-29 kl. 06.17.26Ribbet collageIMG_0630Ribbet collage1IMG_0649

dress/VINTAGE, shoes/TOPSHOP, paper umbrella

Når man bor i Koreatown LA, er man nødt til at samle sådan en papir paraply op fordi de er SÅ flotte! Egentlige købte jeg den fordi at jeg vidste den ville være super fed til min kjole som jeg har fundet i en vintage/genbrugs butik herovre. Mit ynglings sted at handle, naturligvis. Jeg tror det bedste ved  kjolen er ryggen, hvilket er hovedgrunden til at jeg købte den men også fordi jeg synes den er helt specielt fin. Det har været en super dejlig dag i dag, i min kjole, på melrose ave, med min mand. Paraplyen kostede $4 og kjolen fik jeg for $18 dollars, total kup! Håber i kan lide billederne! KNUS

//When you live in Koreatown LA, you simply must pick up one of these amazing paper umbrellas because they are just beautiful. I actually bought it because I thought I would be rockin’ awesome with my new vintage dress that I of course found in one of the “buy – sell – trade” shops. I LOVE those. I think the best part of the dress is the back, which i mainly why I bought it and then because I think its super fun and flirty. Its just been a great day at Melrose, with my dress and my man! The umbrella was only $4 and the dress was a steal at $18! Hope you like the pics! HUGS

xo

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Loong Day