Last Winter

New Years Wish

Jeg elsker denne kantede Topshop paillet kjole, som jeg fandt på eBay. Jeg er en seriøs sucker for secondhand, og jeg elsker at finde det online, jeg er ligeglad med hvor mange sæsoner gammelt det er, så længe jeg kan lide det, så er jeg ligeglad! Denne paillet kjole er AMAZING jeg elsker formen og længden af kjolen, jeg er ikke rigtig til det der meget korte look og jeg elsker langærmet alting, fordi især når det kommer til “gå ud” bliver jeg meget bevidst om at være “bar” om du vil. Hovedsageligt fordi jeg er så lang og bleg, du ved lange arme lange ben lang alt og samtidig når jeg også er bleg bliver det bare for meget. ANYWAY – ville bare dele denne kjole med jer og mine tanker om, hvad jeg vil have på nytårs aften, ved det endnu ikke, – hvad skal du have på?

English:

Im loving this boxy topshop sequin dress that I found on eBay. Seriously I am a sucker for secondhand and I love finding it online i don’t care how many seasons old it is, as long as i like it who cares! This sequin dress is AMAZING I love the shape and length of the dress, I’m not really into the very short style and I love long sleeve everything because especially when it comes to “going out” dresses, I get very self conscious about being to bare if you will. Mainly because I’m so long and pale, you know long arms long legs long everything and then when I’m pale too I feel weird. ANYWAY – just wanted to share this dress with you and my thoughts on what I will wear on new years, don’t know yet – what are you going to wear??

xxx

Maria

1

  • Hey very nice blog!! Man .. Beautiful .. Amazing .. I’ll bookmark your web site and take the feeds also…I’m happy to find numerous useful information here in the post, we need develop more strategies in this regard, thanks for sharing. . . . . .

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Last Winter