Bun op high

Gold Rush

Ribbet collage IMG_1175

Jeg må sige det igen og jeg gør det gerne igen i morgen, jeg ELSKER thrift shops! Det er 100% noget af det bedste jeg ved når det kommer til shopping. Mathias og jeg var inde i buffalo exchange i dag og havde bragt noget af vores eget tøj med for at sælge det. Vi endte med at sælge for tæt på $65 dollars og fik 50% i store credit, vi kunne også have fået 35% tilbage i kontanter men vi valgte at shoppe for dem. Mathias fik en super fed langærmet t-shirt for $12 dollars (som jeg SÅ meget skal låne) og jeg fandt de her over fede sko for $19.50. FUND! De er splinter nye og super awesome! God dag når man kommer af med tøj og får helt nyt hjem uden at betale en øre! KNUS

//I have to say it again, and I will see it again tomorrow, I LOVE THRIFTSHOPS! It is just one of the thing i love the most when shopping, it almost doesn’t get any better. Mathias and I went to buffalo exchange today with some of our clothes and ended up selling for about $65 dollars and we had the choice of either getting 50% in store credit or 35% cash back so we decided to shop around. Mathias found a super awesome long sleeved t-shirt (that I can borrow) and I ended up with these brand new gold shoes. Only $19.50, Im stoked! LOVE LOVE LOVE. Nothing better than to come in with your stuff and leave with new stuff, no money out of your pocket! Amazing! HUGS

xo

Maria

 

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bun op high