Je t'aime ma Chérie

Loong Day

Ribbet collageHej alle! Det har været en lang dag i dag. Jeg har besøgt en berømt shopping gade som hedder Melrose i dag som nok bare lige har de vildeste butikker! Har drønet rundt som en sindsyg for at finde et par sorte jeans (jeg er nok den eneste i verden som ikke ejer et par) men jeg skal bruge dem til mine castings som begynder i morgen! Sort slanker har jeg hørt (; .. Håber det hele kommer til at gå godt, jeg må ærligt indrømme jeg har lidt sommerfugle i maven. KNUS

//Hey guys! Its been a loong day today, I shopped around all over Melrose, and they just have the most awesome stores there. I ran around like a crazy person trying to find myself a pair of black jeans (Im probably the only parson in the world not to own a pair of black jeans) but I need them for my castings which starts tomorrow! Black makes you look slender, ive heard (; .. I really hope its gonna go okay, I must admit I’m a bit nervous! HUGS

xo

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Je t'aime ma Chérie