Gold Silver Above and Beyond

Spinach Pancakes

IMG_20130505_233707

 

Hej alle! Lige som jeg delte mine sunde småkager vil jeg også dele med jer min erstatning til brød. Jeg prøver så vidt muligt ikke at spise brød, ikke fordi jeg ikke kan lide det. Jeg elsker faktisk hvidt brød men fordi det er ikke godt for noget, og jeg er lige nu virkelig nødt til at stramme an for at nå mine mål inden jeg skal til LA. Jeg kan jo ikke komme til model castings og så er jeg bare for flappede.. Nej nej. Så dette er mine spinat pandekager, jeg skriver opskriften nedenfor på både dansk og engelsk. KNUS

//Hello everybody! Just like I shared my healthy cookie recipe with you I also want to share these spinach pancakes which is my replacement for bread. I get alot of questions on instagram on what I eat and how I keep skinny, so here is one of the secrets. I try never to eat any bread. Its not cause I dont like it, I actually love plain white bread, but since summer is close now I really need to tighten up before the big move to LA. Cant go to castings at all the big modeling agencies and look all fluffy. No no. The recipe is down below! HUGS

Spinach Pancakes/Spinat Pandekager

4 handfulls of fresh spinach / 4 gode håndfulde frisk spinat

2 eggs / 2 æg

2 handfulls of nuts (any kind, I use almonds) / 2 håndfulde nødder (jeg bruger mandler men alle slags virker)

Little bit salt / Lidt salt

Half a fresh chili (chopped) / en halv frisk chili (hakket)

Blend with a hand blender / Blend med en stavblender

Add / Tilføj

80 grams of rye flower / 80 g rugmel

Add water until you have the consistency you like / Tilføj vand indtil dejen har den konsistens du vil have.

xxx

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gold Silver Above and Beyond