Shoe Candy

Top to Toe Army

Hej Alle! I vil aldrig tro hvor ringe en weekend jeg har haft, jeg har været noget så syg så syg, var endda på hospitalet i dag heldigvis er der ikke noget alvorligt i vejen med mig jeg er bare rigtig syg. Nå men jeg havde tænkt mig at poste disse billeder fredag men da jeg havde travlt med at kaste mine indvolde op måtte det vente. Jeg har army grønt på fra top til tå og mine nye støvler. Elsker dem! Håber rigtig rigtig meget at jeres weekend var bedre end min! KNUS

English:

Hello everybody! You wont believe the weekend Ive had, and I don’t mean that in a cool way at all, I have been so sick I barely believe it myself, was even at the hospital this morning, luckily nothing is wrong with me I’m just really ill. But enough about that I had these outfit pics I was gonna post friday, but I kinda couldn’t since I was busy throwing up my insides. I am wearing Army from top to toe and my new fabulous boots. LOVE LOVE. Hope your weekend was better than mine!

xxx

Maria

1

  • Mustafa

    Very lovley tips on youtube and you have the most shiny beautiful face in the whole world.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shoe Candy