Same Sweater

Make Your Sweatshirt Look Better

Skærmbillede 2013-05-02 kl. 23.17.17 Skærmbillede 2013-05-02 kl. 23.18.07 Skærmbillede 2013-05-02 kl. 23.18.48Sweatshirt/Weekday (mens department)

Jeg elsker sweatshirts, og de kan næsten være alle størrelser, men lige så cute de kan se ud lige så grimme kan de også være hvis man bare lader dem hænge og slaske. Derfor har jeg lavet de her billede så i kan se hvordan jeg tager min oversize sweatshirt og styler så jeg synes det ser super fedt ud og giver massere form selvom den er for stor! Håber rigtig meget i kan lide det. KNUS

//I love sweatshirts, and it doesnt matter what size they are, but just as cute and stylish as they can be, they can be just as ugly if you just let them hang and make you look big and shapeless. Therefore I have made these images to show you how I style my oversize sweatshirt. Hope you like it! HUGS 

xxx

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Same Sweater