My Everyday Makeup

Same Sweater

Skærmbillede 2013-05-01 kl. 09.59.38Jacket/Diesel, Sweater/H&M, Belt/Vintage, Skirt/Outfitters Nation, Stockings/House of Holland, Boots/Diessel, Bagpack/ASOS

Hej alle sammen! Dette var mit outfit i går, undskyld jeg ikke fik det op i går aftes men jeg har bare en kæmpe dansk aflevering hængende over hovedet. Rimelig træls. Men nok om det. Da jeg kom i skole i går kom min dansk lærer ind i lokalet og havde den samme sweater på som mig, det var ret underligt men fint nok for hun har god stil hehe. Håber i kan lide det! KNUS

//Hello peps! Yesterdays outfit above, im sorry I didnt get it up last night, I just have a huge assignment hanging over my head, one of the last ones though, YES! Enough about that, funny thing yesterday; I wore this to school and my danish teacher comes in wearing the excat same one, really weird but its alright cause she has great style hehe. Hope you like the outfit! HUGS

 xxx

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Everyday Makeup