Healthy Cookies Recipe

Super Casual

Skærmbillede 2013-04-16 kl. 10.22.04 Skærmbillede 2013-04-16 kl. 10.23.03

 

Boyfriend Jeans/H&M, Gentelmens shoes/F21, Boyfriend Tshirt/H&M, Blazer/Wetseal, Wallet/LouisVuitton

Hej alle! Gårsdagens outfit, elsker at stjæle min kærestes bukser, også selvom de skal holdes op med alt de kan holdes med, de er jo alt for store. Men det giver sådan et fedt henslængt casual look. Det er faktisk også hans tshirt.. Men nok om det. Jeg følte hverken for hår eller makeup eller noget som helst men jeg synes nu alligevel at outfittet blev ret fedt. Håber i kan lide det! KNUS

//Hey guys! Yesterdays outfit, nice weather btw. I love stealing my boyfriends pants, eventhough they have to be held up with about anything i can find. Its actually also his tshirt.. but enough about that. I didnt want to do my hair or my makeup yesterday but I still think the clothes was pretty awesome. Hope you like it too! HUGS

xxx

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Healthy Cookies Recipe