LBD

No Makeup is Sexy!

Jeg synes personligt at “ingen makeup” er super sexede! Her mener jeg både ingen makeup overhovedet men også minimal naturlig makeup! Det er enormt vigtigt at føle sig godt tilpas uden/med lidt makeup og hvis man ikke er det skal man øve sig! Det har jeg gjort længe og nu virker det, jeg kan godt gå udenfor uden foundation og jeg kan godt have en “slap af søndag” uden makeup uden at føle mig grim. Jeg tror det er sundt! Håber i har det godt! KNUS

//Personally my opinion about no makeup is that its sexy! When I say no makeup it can be both non at all or just minimal makeup in general. I think it is super important to feel comfortable without/or with little makeup, and if you don’t, practice it! I have for a while now and it has really helped, I can now go out without makeup and I don’t have to put on makeup on my “lazy sunday” days and I can do it without feeling ugly. I think its healthy! Tty it out! Hope you are well!//

xxx

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LBD