I Miss Blogging

Mans Shirt

Skærmbillede 2013-03-21 kl. 16.50.11 Skærmbillede 2013-03-21 kl. 16.50.39 Skærmbillede 2013-03-21 kl. 16.51.33

 

Cap/enjoi, Shirt/Penfield, Jeans/Wetseal, Shoes/Converse

Hej alle! Så er der endelig nogen billeder til jer der læser med derude. I dag sneer det helt vildt, men ud skulle vi så i kunne se dagens outfit. Jeg har lånt min kærestes skjorte i dag, og hans kasket. Jeg er helt pjattet med at låne hans tøj det er så sjovt at style andres garderope. Mine “elastik” jeans fra wetseal er i mine øjne en sikker vinder, jeg elsker at have dem på og de løfter næsten alle outfits! Håber i har en dejlig dag! KNUS

//Hello guys! Finally some outfit shots for you, its snowing today but I went out anyway in the beautiful and cold weather. I borrowed my boyfriends awesome shirt that matched my red strech jeans from wetseal perfectly. I love borrowing his clothes, its so much fun! Hope you all had a great day today! HUGS

xxx

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I Miss Blogging