Never Forget to be Inspired

Stripes

Skærmbillede 2013-03-04 kl. 21.09.20Skærmbillede 2013-03-04 kl. 21.10.08Shorts/Vintage, Striped Shirt/Boyfriend Steal, Blazer/Minimum, Shoes/Thrifted, Bag/F21

 Hej kære læsere! Dagens outfit, som består af min kæreste stribede trøje og mine elskede vintage shorts fra USA. Vejret er SÅ dejligt lige fortiden, men desværre er det også sådan at du aldrig ved om du vågner op til regn eller til sol, synes ikke rigtig vejret på nettet passer helt til hvordan det er udenfor altid. Jeg har før fået spørgsmål mht den jakke jeg har på, på billedet angående hvad den er lavet af. Den er lavet af en slags jersey stof lige som jogging bukser er lavet af, hvilket jeg synes er super cool fordi det ikke lige er noget alle blazere har tilfælles! Håber i har en dejlig dag indtil videre! KNUS

Hello Readers! Todays outfit consistant of my boyfriends striped shirt and my beloved vintage shorts from USA. The weather is SO nice outside these days, but you never know what weather you will wake up to, one day its raining the next its pure sunshine. I don’t really think the weather people is getting it right these days, but who cares, I just want the sun! I have before gotten some questions about the jacket/blazer I’m wearing in this shot, about what it is made of. Its made of a kind of jersey fabric, the same as sweat pants. I think its awesome because its different from other blazers! Hope you have a great day so far! HUGS


xxx

Maria

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Never Forget to be Inspired