Crop it Up

Sick

Fotografi den 27-02-13 kl. 12.19

 

Det er rigtig vigtigt når man er syg at man har noget på som man føler sig godt tilpas i, altså noget lækkert tøj. Så bliver man nemlig hurtigere rask tror jeg, det er ihvertfald min teori. I dag har jeg min enorme tshirt sweater på og mit pashmina tørklæde, har SÅ ondt i halsen det er helt vildt, håber det går over i morgen. KNUS

//Its important to be sick with style! If you wear something that makes you feel good and looks good you will get better sooner, which is why I am wearing my tshirt sweater and my pashmina scarf to worm up my “cold” body, my throat hurts so bad, hope its gone tomorrow. 

xxx

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Crop it Up