Feminine toner hos Other Stories

mix n match

Rihycollage IMG_5462 IMG_5473 IMG_5464 tshirt / MERONA (us) skirt / SILENCE n NOISE (second hand ebay) shoes / ZARA (similar here) clutch / DIY by me (pleather) watch / DKNY earings / VINTAGE (mothers)

Hej alle! I dag har jeg sportet bare ben, vejret er til det og de bliver ikke brunere af at være pakket ind i jeans året rundt. Mit sammensæt af print i dag er atypisk for mig, jeg ville egentlig have taget en hvid tshirt på men så tænkte jeg ved mig selv at jeg skal holde op med at være så bange for at mixe og matche. Jeg synes selv sættet virker. Min dygtige kæreste Mathias har bestået køreprøve i dag, det skal fejres fredag jeg har købt gotter til ham! Nu tænker i nok han er 18, han er faktisk snart 23 – han har bare været langsom i optrækket. Håber i nyder solen! KNUS

xo

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Feminine toner hos Other Stories