Hotel Love Stories

OUTFIT: Ralph

_MG_1140 _MG_1103 _MG_1162 _MG_1121 _MG_1099 _MG_1135

Plaid Jacket / Ralph Lauren AW15, Cashmere shirt / People’s Republic of Cashmere AW15, Suede pants / Ralph Lauren AW15, Boots / Diesel, Bag / LV Neverfull GM, Earings / Maria Black hos befashionable.com here

Photos by Laura / couturekulten.dk

Godt hjemme igen fra Helsinki og jeg har mine forældre på besøg! Så dejligt. Jeg ved godt at det er ved at være en slags forår men jeg kunne simpelthen ikke lade være med at tage lidt ruskind på og så GRØN ruskind oven i købet, grøn er min nye ynglings farve, jeg køber alt for meget i grønt – det er så smukt! Og jeg kan fortælle jer at det bliver kæmpe stort til efteråret så go get it people! Jeg håber i får en dejlig dejlig weekend.

KNUS

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hotel Love Stories