First Hand Konkurrence!

Ralph Lauren Faves for Winter

 Mega lækre Rugy by Ralph Lauren fløjls bukser, jeg elsker dem!!  Jeg må sige at de er noget varmere end almindelige jeans, og for pokker det er koldt ude! Jeg er lige ved at redigere mit årlige holly jolly tag til youtube, håber i kigger med derude! Også hold øje med min new years dress guide som også bliver lagt op når jeg har optaget det hele. KNUS (:

Delicious Rugby by Ralph Lauren corduroy jeans. Mmhmmm.. I LOVE THEM. They are much much warmer than regular jeans, and I really need that these times, its so cold out. Im right now editing a video, its my annual holly jolly tag it will probably be up by tomorrow. Also started filming a new years dress and clothes guide but the lighting in doors is killing me! hope you are watching out there (:

xxx

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

First Hand Konkurrence!