Gina Tricot Nails Review

Fussy Cardigan|Outfit

IMG_6097

Ribbttggcollage
IMG_6093 Ribbttgcollage

 cardigan / VILA, tshirt / J. CREW, shorts / SHEINSIDE, shoes / ASOS, bag / MULBERRY

Det altid godt at gemme lidt billeder til en regnvejrs dag, så det har jeg gjort – de her billeder blev taget sidste uge, men jeg havde på fornemmelsen at jeg nok fik mere brug for dem lidt senere og tada I was right. Jeg er på forlænget weekend hos mine forældre lige nu og jeg hygger mig gevaldigt. Redaktionen har lukket de næste 2 uger så jeg slapper lige lidt af indtil den danske modeuge går løs – jeg glæder mig så meget! Håber at i hygger jer med en kop varmt og en god film i det grå vejr. KNUS

xo

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gina Tricot Nails Review