On my nails: Essie Chincihlly

Biker Bad|Outfit

Riokollage IMG_5974 IMG_6014

outfit info på øverste billede, chanel øreringene kan ikke fåes mere.

Jeg kan næsten ikke få armene ned over min nye læder jakke, det må være årets kup! Jeg var et smut i Louis Vuitton på strøget i dag for at aflevere nogle vare for Elle og en af de mandelige ekspidienter kom hen for at spørge (og røre) ved min jakke – han synes den var ‘helt fantastisk’ for at bruge hans egne ord. Og jeg kunne ikke andet end at nikke i komplet enighed. Jeg mener egentlig ikke at man skal have læder jakke på i juni/juli/august – jeg synes der er så mange mdr om året man kan gå med dem og helt pang sort er så hårdt om sommeren, men OH jeg måtte lige have den på – bare en dag, men nu gemmer jeg den til om nogle mdr. Hvad synes i om den??

xo

Maria

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On my nails: Essie Chincihlly