Bare Legs

Blog crush: Hallie Daily

Ribhttcollage HallieDaily-Black-and-White-in-a-Maxi-Gown_3 Ribedllage

pictures borrowed from Hallie Daily

Mit nyeste blog crush er denne talentfulde kinesiske dame fra USA. Jeg er selv meget aktiv på chictopia og faldt over hende da hun lagde et meget farverigt og inspirerende outfit op. Siden har jeg været obsessed! Elsker hendes stil, fuld af form, farver og ikke mindst volume – hvis du ligesom mig elsker at stene outfit inspiration, så gør dig selv den tjeneste og giv hende et klik, hendes side bugner af det. KNUS

//My newest blog crush is this very talented chineese lady from the united states. I myself is very active on chictopia and one day scrolling thru – I found her in a very colorful outfit and I have been obsessed ever since. She has a very strong combo of color, form and volume, quite amazing! If you like me LOVE a good dose of ootd inspo do yourself a favor and give her a click, its worth it! HUGS

xo

Maria

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bare Legs