Tests

Chictopia

Skærmbillede 2013-04-26 kl. 10.42.37

 

Hej alle! Håber i nyder jeres miniferie. Jeg har fået spørgsmål på youtube om hvilke sider jeg bruger til at lægge outfits ud andre end bloggen selvfølgelig. Jeg bruger Costumes Stylegallery som i nok ved hvis i har fulgt mig noget tid. Men en anden outfit side som jeg er specielt glad for er chictopia.com Hvis i har lyst kan i gå ind og følge mig derinde, det er en super fed side med mange skønne outfits på! KNUS

http://www.chictopia.com/MariaJernov

//Hey Guys! Ive gotten some questions regarding places I uploade outfit shots other than my blog and as you know if you have been following me for a while I use Costumes Stylegallery but I am also quite happy with chictopia.com If you want you can go follow me in there and there is also so many other lovely outfits! HUGS

xxx

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tests