50 Shades of Grey

Its Official

Så er det helt officielt! Jeg flytter hjemmefra d. 1 novemeber 2012, i egen lejlighed med min kæreste. Det bliver så fedt! Altså jeg ELSKER at bo hjemme fordi jeg har nogle fantastiske forældre men jeg kan mærke at nu er det tid. Det er tid til en forandring og den forandring bliver et nyt sted med en dejlig sjæl. Jeg er nu næsten 100% sikker på Mathias aldrig ville lade mig have et værelse som det på billedet, men er det ikke fint? Måske lidt rodet med alt tøjet som hænger hulter til bulter, men jeg elsker hele “walk in” ideen. Jeg savner Mathias men det er rart at vide at når han kommer hjem flytter vi sammen. Poster billeder fra flyttedagen når han kommer hjem igen (:

English:

Its final and official now, from november 1st 2012 I am moving away from home and into my own apartment with my boyfriend. Its going to be great, I mean I LOVE living at home, cause I have amazing parents but its time for me, I can feel I need a change and that change is going to be a new place with a safe soul. I highly doubt Mathias would ever let the bedroom look like this, but its cute right? Maybe its to messy for me with all the clothes hanging out like that but its still kind of a dream with the whole walk in right? Its raining today, and when I get home from school I don’t know what to do. I miss Mathias but its comforting to know that we are soon moving in together (: Will do pics from the big moving day when he returns home.

xxx

Maria

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

50 Shades of Grey