My Daily "No Foundation" Routine

Gold Sparkle

P1090753

 

P1090752

 

Så er jeg tilbage! Jeg havde en masse jeg skulle nå i ferien her, jeg er blevet klippet, uploader et billede senere. Jeg ville lige vise jer det her fantastiske bælte som jeg fik i en meget sen julegave fra en af mine smukke veninder Isabel. Jeg er helt vild med det, det er en tro kopi af et Miu Miu bælte som jeg slet ikke har råd til (; I morgen er det “dinner day” hos mine forældre, glæder mig. Vi ses snart! KNUS

Im back! Had so much to do in my tiny vacation, I even got a haircut, I will upload a picture later. Just wanted to show you this AMAZING belt that I got in a very late christmas present from my sweet friend Isabel and I totally love it! It is a true copy of this amazing Miu Miu belt that I can not afford at all. Tomorrow there is dinner date at my parents, looking forward to it!

xxx

Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Daily "No Foundation" Routine