100.000 Video Views

Sleeves N Hats

Skærmbillede 2013-04-18 kl. 10.02.42 Skærmbillede 2013-04-18 kl. 10.03.10

 

Boots/Diesel, Pants/H&M, Sweater/Vintage, Hat/Thrifted and Bag/LV

Hej alle! Billeder af gårsdagens outfit er taget på vej hjem til min kærestes forældre til vores ugentlige dinner. Bukserne er nye og købt i H&M, siden jeg er begyndt at træne er jeg gået ned i størrelse, før sad en størrelse 36 rimelig stramt, og nu sidder er str 34 til den løse side. Det er lidt vildt. Jeg har overhovedet ikke tabt mig i vægt jeg har vist bare omrokerede mit fedt så det er godt (: Bukserne fik jeg til 70 kr, sat ned fra 300, awesome. Når man ingen penge har, må man i H&M gå på tilbudsjagt! Håber i kan lide det, hatten er vintage. KNUS

//Hello people! Pictures from yesterdays outfit, taken on the way home to my boyfriends parents going there for our weekly dinner. The Pleather Pants are new, bought in H&M. Since I started working out I have gone down some sizes, which I find weird cause I’ve always been skinny, but it seems now I have just relocated my fat cause I havnt gone down in weight. Before a size 36 trousers were tight on me and now a size 34 are kinda loose.. But anyway I got the pants for under $20 pretty awesome. When you have no money, go sale hunting at H&M, its devine. Hope you like it! HUGS

xxx

Maria 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

100.000 Video Views